avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INCHIRIERE IN LIPSA CELUI DE-AL DOILEA PROPRIETAR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INCHIRIERE IN LIPSA CELUI DE-AL DOILEA PROPRIETAR

Am divortat si la o luna dupa divort fostul sot a inchiriat fictiv iubitei lui casa pe care o detinem impreuna. Am fost la notar si mi-a spus ca el nu a spus ca e divortat .Mentionez ca nu am facut partaj si ca eu locuiesc in apartamentul care e tot proprietate comuna si el locuia la casa. Am aflat de contractul de inchiriere cand asa zisa chiriasa (de fapt nu locuieste in casa noastra ) a facut plangere ca incalc proprietatea .Este legal ca notarul sa incheie un contract in lipsa celui de-al doilea proprietar?Nici macar nu exista declaratia fostului sot ca eu sunt de acord cu inchirierea,si nu a spus ca suntem divortati Ce pot face sa fie pedepsiti vinovatii?

Alte discuții în legătură

Anularea unui contract de inchiriere giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Cum poate fi anulat un contract de inchiriere facut de fostul sot fara acordul meu,pe casa si gradina bun comun. Mentionez ca nu este facut partajul bunurilor ... (vezi toată discuția)
Schimbarea abuziva a yalei intr-un imobil bun comun cu fostul sot lacramioaravasuianu lacramioaravasuianu Am divortat de curand si nu am facut partaj . Avem 2 locuinte ,un apartament la bloc si o casa care ca valoare este de 5 ori mai mare. Locuinta din buletin la ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager ContSters61818 ContSters61818 Sa nu radeti, va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema... Deci, contract de vanzare cumparare pentru un apartament incheiat intre doi soti si o terta ... (vezi toată discuția)