avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Conducere Nelivrat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Conducere Nelivrat

Salut,

O mica curiozitate, in luna Mai 09 2018 am trecut examenul auto, la sfarsitul examenului examinatorul mi-a comunicat ca permisul urmeaza a fi livrat la domiciliu.

Dupa examen, am parasit localitatea (alt judet - exemplu distanta Brasov-Timisoara) unde lucrez pe timp de vara, lasand in urma parintilor procura pentru a ridica permisul de la postas.

Dupa o saptamana de asteptare, am vazut pe siteul DRPCIV Bucuresti, ca permisele eliberate intre Mai 08 2018 - Mai 19 2018, nu vor fi livrate ci trimise la resedinta de judet a respectivului, de unde urmeaza sa fie ridicat personal(singura solutie oferita de ei).

Parintii neaflanduse in masura de a se deplasa sa ridice permisul iar eu neaflandu-ma in judet pe o perioada lunga am trimis email celor de la DPRPCIV de la resedinta de judet si le-am cerut sa il trimita la DRPCIV in resedinta de judet unde ma aflu sa il ridic. _ Acest lucru a fost facut in urma unor apeluri si pierderii a 2 ore in telefon pana a raspuns cineva la sediul lor, care mi-a transmis sa trimit cerere pe email cu documente necesare si se va rezolva.
Raspunsul lor, nu se poate.

In urma raspunsului, le-am scris sa imi explice de ce mi sau transmis informatii incorecte la telefon de catre cine mi-a raspuns, asemeni daca se stia ca din data de 8 Mai 2018 nu se vor livra permise examinatorul mi-a transmis ca va fi livrat. Si de ce nu isi asuma regreseala ca institutie, si sa livrezele permisele, chiar daca va fi o intarziere.

Nu am primit raspuns la acest email, trecand mai mult de 30 zile de la trimiterea lui am mai scris odata ca as dori un raspuns, si ca intentionez sa depun o plangere( chiar daca sunt sigur ca nu va luata in considerare) catre DRPCIV Bucuresti pentru misinformare si lipsa de eficienta in a oferi un raspuns.

In urma acestuia mi sa comunicat ca sa indentificat o solutie si ca permisul va fi livrat in urmatoarea zi. Acum dupa 1 saptamana, permisul nu a ajuns, am contactat Posta Romana, nu au nimic pe numele meu, iar daca ar fi fost trimis ar fi trebuit sa ajunga in maxim 72 ore.

Am scris din nou, intrebandui exact ce se intampla, si astept un raspuns.

Cum credeti ca ar trebuii sa procedez in continuare?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:31, 13 Iulie 2018
Reveniti la ultima interventie facuta si intrebati de ce dureaza trimiterea permisului auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu ci, schimbare permis auto? stefanprisacariu stefanprisacariu Buna ziua, Acum ceva timp (ani) am schimbat CI si domiciliul, schimbarea implicand si alta localitate si judet. La momentul respectiv tin minte ca ma ... (vezi toată discuția)
Permis expirat selon selon o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)
Permis anulat in anglia Nline2003 Nline2003 Buna ziua, ma numesc Muresan Catalin si m-am mutat in anglia acum 3 ani dupa ce mi-am luat permisul de conducere in romania, avand domiciliu in anglia a ... (vezi toată discuția)