avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare eronata in REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare eronata in REVISAL

Buna ziua,
Am preluat de curand o firma. In urma verificarii bazei de date a Registrului REVISAL, am gasit o persoana inregistrata in Registrul electronic din anul 2013, care nu a avut niciodata relatii de munca cu aceasta firma. Nu a avut contract de munca sau altfel de colaborare cu firma. Cum poate fi anulata inregistrarea?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 12 Iulie 2018
NeliF, utilizator
Cel mai recent răspuns: NeliF , utilizator 10:21, 13 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie prin radierea c.i.m.,fie prin incetarea lui cu data la care figureaza ca a inceput activitatea - cu mentiunea transmis eronat.
Va multumesc pentru raspuns. Nu eram sigura ca e suficient sa radiez contractul.
Intre timp situatia a degenerat, din cauza rautatii umane.
Persoana respectiva vrea sa faca plangere impotriva firmei pe motiv ca s-au folosit de datele personale fara sa i se ceara acceptul. O angajata a inspectoratului de munca local l-a informat despre legea cu protectia datelor cu caracter personal. E adevarat ca a fost inregistrat eronat dar nu s-a folosit nimeni, in nici un fel de datele dumnealui. Firma in cauza e o firma mica, care nu a avut mai mult de 50 de angajati de la infiintare (2005). In prezent are 5 persoane active.
E posibil sa fie trasi la raspundere proprietarii societatii doar pentru motivul ca l-au tinut inregistrat din nestiinta, nu din reavointa?
Daca ITM-ul nu v-a sanctionat , probabil ca sesizarea o va depune la ANSPDC.
Multumesc pentru informatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Am și eu o problema... am avut un salariat (a lucrat aproximativ ... Oana8888 Oana8888 Am și eu o problema... Am avut un salariat (a lucrat aproximativ 2 luni (contract nr 40), după care am încheiat colaborarea cu acordul părinților) iar ... (vezi toată discuția)