avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte necesare pt eliberarea anexa 24
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte necesare pt eliberarea anexa 24

Am fost la primarie pt a-mi se elibera anexa 24 si secretarul de la primarie mi-a cerut pt eliberarea anexei sa aduc copii dupa certificatele de nastere.certificatele de casatorie, pt cele care si -au schimbat numele de familie, si domiciliul dupa cartile de identitate pt toti mostenitorii.Trebuie toate aceste acte la primarie sau la notariat unde se desbate succesiunea?Ce trebuie la primarie pt a se elibera anexa 24?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:30, 12 Iulie 2018
Da, sunt necesare deoarece in anexa 24 se trec atat bunurile imobile ce fac parte din masa succesorala, cat si cei care au vocatie succesorala la mostenirea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)
Cum se face succesiunea dupa ambii parinti decedati marian_m6 marian_m6 Buna ziua mama mea a murit in septembrie 2009 iar tata in 20 august 2010 .Mentionez ca dupa moartea mameni nu s-a facut nici un fel de succesiune .Suntem 3 ... (vezi toată discuția)
Urgent - anexa 24 pls cristi_sym03 cristi_sym03 am si cateva intrebari: 1.Care este [b]obligatia secretarului [/b]unei primarii in ceea ce priveste eliberarea anexei 24? 2. [b]Ce documente [/b]este el ... (vezi toată discuția)