avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se semneaza duplicatul procurii pentru scoaterea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se semneaza duplicatul procurii pentru scoaterea minorului in tara?

buna ziua. urmeaza sa plec in vacanta cu fratele meu in paris, iar parintii mei au fost la notar si au intocmit procura/imputernicirea de a-l acoate din tara pe acesta, el avand 17 ani.

Notarul le-a spus sa nu semneze documentul care le-a ramas lor, insa o cunostinta de la politia de frontiera mi-a spus ca trebuie semnata, iar o alta a fost in strainatate si a semnat toate cele 3 exemplare.

Intrebarea mea este - trebuie sau nu semnat documentul respectiv?
Cel mai recent răspuns: tcvs , utilizator 19:12, 13 Iulie 2018
NU!
Declaratia aceea este un document autentificat de notar, faceti cum v-a spus notarul!
NU se semneaza!!
Multumesc mult. Dar just in case, are ceva sa imi reproseze politistul de frontiera sau sa nu ne lase sa trecem daca am documentul nesemnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul familiei,deplasare in u.e. nicu 68 nicu 68 Fiul meu vrea sa plece in vacanta de vara la mama lui care se afla in Italia,unde se va deplasa insotind niste cunostinte ale noastre, pe cale rutiera.Va avea ... (vezi toată discuția)
Procura minor Sorina_Anghel Sorina_Anghel Buna seara, Am si eu o nelamurire in legatura cu o procura emisa de un notar public din orasul meu de resedinta si sper sa gasesc un raspuns pe acest ... (vezi toată discuția)
Procura nesemnata CarmenCorina CarmenCorina Buna ziua.Este legala si poate fi folosita in instanță o procura speciala nesemnata de cel care o da? (Mandant).Scrie mandant....numele s.s si atât fara ... (vezi toată discuția)