Buna ziua! As avea o intrebare. M-am lasat de facultate acum 2 ani iar diploma mea inca este la dosarul facultatii. Ma chinui de 2 ani sa le prind in toane bune pe doamnele secretare ca sa imi dea macar o copie dupa diploma de bac pentru servici dar sunt atat de dificile si te fac sa te simti asa prost cand mergi la ele incat am renuntat sa mai ascult amenintari si am hotarat sa merg la notar ca sa depun cerere sa declar pierduta diploma de Bac si sa primesc un duplicat.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca merg la notariat stiu ca trebuie specificat (este un articol care mentioneaza)ca trebuie sa declar ca diploma nu a fost lasata garantie unei institutii de stat . As putea avea probleme? Adica verifica cineva daca diploma mea e inca la facultate? Tot ce vreau e sa am din nou diploma si sa pot munci....va rog ajutati cu un raspuns....
Buna ziua. Va complicati situatia daca declarati diploma pierduta contrar adevarului, in plus, dureaza si mai mult si savarsiti si o ilegalitate prin declaratia facuta. Corect ar fi sa va ridicati diploma de la secratariat.
Diploma bac
r.maria
Buna ziua. Am urmat cursurile unei facultati in perioada 2003-2005. N-am mi-am terminat studiile din diverse motive. Luna aceasta am fost la facultate sa imi ... (vezi toată discuția)