avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte firmă producere prăjituri și conserve de casă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte firmă producere prăjituri și conserve de casă

Bună Ziua. As dori sa devin antreprenoare.Sa fac prăjituri de casa și conserve pt iarna din ingrediente naturale. Totul de acasă. De ce acte sau avize am nevoie.Adresa mea de mail este mplesca15@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 13 Iulie 2018
Trebuie sa deschideti o firma la Registrul comertului din judetul dvs. si sa declarati activitatea la primarie si la fisc.
Veti da declaratii pe propria raspundere ca sunt indeplinite conditiile legale de functionare din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, pentru mediu, legate de sanatate, din punct de vedere sanitar-veterinar. Bifati niste puncte pe declaratii. Aceste masuri trebuie sa se regaseasca in teren ca fiind realizate, in caz contrar, la prima vizita din partea inspectorilor din institutiile statului veti primi amenzi contraventionale consistente.
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării societăţii în nume colectiv, in comandită simplă şi cu răspundere limitată
[ link extern ]

Idee de afacere: Cum să câștigi bani făcând prăjituri de casă
www.avocatnet.ro/articol_461...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii i i Rebeca D. Rebeca D. Am infiintat o II de curand si am obtinut certficatul constatator si certificatul de inregistrare. Intrebarea mea este : ce alte autorizatii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin? darmada darmada Va rog sa-mi spuneti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza papetărie,birotica, mercerie? O sa fie și xerox ... (vezi toată discuția)
Prajituri de casa a66 a66 Buna ziua ! As dori sa stiu daca pot incepe o afacere cu prajituri de casa facute in bucataria proprie de la bloc,dotata cu toate utilajele si utilitatile ... (vezi toată discuția)