avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de sofer
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de sofer

Buna. Am facut scoala de soferi in Cluj. As dori sa dau examenul teoretic si cel practic in Sighetul Marmatiei. Am inteles ca am nevoie de flotant si am inteles ca nu se da examenul teoretic la Sighet.
Intrebarea mea este: trebuie sa merg sa ma programez si pt examenul teoretic la Baia mare? iar dupa aceea programare pt examenul practic?Acum mi am scos dosarul din Cluj si nu stiu cum sa actionez.
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Scoala de soferi pe cale sa expire Diana Biciaga Diana Biciaga Buna seara, Dupa aproape 3 ore de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii relativ simple. Problema mea ... (vezi toată discuția)
Unde pot da examenul de conducere? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua, Am picat de 3 ori pana acum la examenul pentru carnetul de permis,proba practica,a 4 oara am m-am gandit sa o dau cand am sa termin cu bacul,imi ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examenul auto in alt judet? Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am facut scoala de soferi in Timisoara si am picat de 2 ori orasu,la cea mai mica greseala,i sa parut examinatorului ca nu pun frana si a intervenit el la ... (vezi toată discuția)