avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imputernicire

Buna ziua! As avea nevoie de o informatie. Locuiesc cu fata mea in Germania si ea vrea sa plece in Romania pe timpul vacantei de vara. De dus o duce tatal meu dar de intors in Germania nu mai poate datorita unor probleme de sanatate. Intrebarea mea este: as putea sa ii fac imputernicire prietenului fetei mele( care are 18 ani) pt a o aduce in Germania? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 16:59, 13 Iulie 2018
Din punctul meu de vedere, da. Dar, pentru a afla orice detalii despre aceasta procedura, cel mai bine este sa sunati la Politia de Frontiera.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in tara a unui minor costeana2008 costeana2008 buna ziua.va scriu din italia.am o fetita de 6 ani si as vrea pe timpul vacantei sa o trimit in romania.problema este ca eu si sotul lucram si nu o putem duce ... (vezi toată discuția)
Nu ne găsim fata de o lună. poliția nu știe nimic, unde în altă parte să mergem? dansava dansava Nu găsim fata de 1 luna .Unde sa ne adresăm ca politia nu stie nimic .u de in alta parte sa mergem (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)