avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obtinere ajutor de somaj absolventi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obtinere ajutor de somaj absolventi

O persoana care a absolvit facultatea in luna iulie 2009 dar nu s-a inscris la AJOFM in termenul de 60 zile prevazut de lege, mai poate beneficia de ajutor de somaj?
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 15:05, 4 Noiembrie 2009
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj pentru absolvent facultate 2009 nicolleta68 nicolleta68 Buna ziua! Am lucrat timp de 20 de ani dupa care, contractul de munca s-a incheiat de comun acord cu angajatorul la data de 31.12.2007. Am urmat cursurile ... (vezi toată discuția)
Buna seara! Vyolette Vyolette Numele meu este Violeta Ionescu si am 23 de ani. Am terminat anul acesta facultatea ( ses. vara 2009) si as avea o intrebare. Am aflat de curand de acest ... (vezi toată discuția)
Insarcinata, in anul 2 de master P. Alina P. Alina Buna ziua! Am si eu o intrebare...Sunt in anul 2 la master, facultate de stat, cursuri de zi (termin in iulie 2010) si sunt insarcinata in 6 saptamani. Ca sa ... (vezi toată discuția)