avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara!

Numele meu este Violeta Ionescu si am 23 de ani. Am terminat anul acesta facultatea ( ses. vara 2009) si as avea o intrebare. Am aflat de curand de acest ajutor de somaj care sa da absolventilor. Cum fac sa beneficiez si eu de somaj? Am incercat sa ma documentez de pe site si am aflat ca documentele trebuiesc depuse in termen de maxim 60 de zile. Ce pot face acum, pentru ca au trecut cele 60 de zile...nu mai pot beneficia de somaj??? Va rog sa-mi raspundeti!!! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:43, 12 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Va sfatuiesc sa va adresati AJOFM teritorial pentru a primi ajutor de somaj.
1. Pentru a primi indemnizatia de somaj trebuia sa va inscrieti la AJOFM intermen de 60 de zile de la absolvire si daca in aceasta perioada nu va gaseati de lucru dupa cele 60 de zile primeati indemnizatia de 300 de lei timp de 6 luni.
2. Daca nu v-ati inscris in termen nu mai puteti primi indemnizatia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri de calificare/somaj?!? Diana P Diana P Buna ziua, am cateva intrebari la care doresc sa primesc raspunsuri. Am urmat Facultatea de Medicina Veterinara timp de 4 ani,iar din motive personale a ... (vezi toată discuția)
Somaj retroactiv? dianamitu24 dianamitu24 am si eu o intrebare. am absolvit facultatea in iulie 2009 si de atunci inca nu am facut dosarul pentru ajutorul de SOMAJ. daca il fac in aprilie, oare voi ... (vezi toată discuția)
Cand pot beneficia de somaj? nomak nomak daca am lucrat un an si 5 luni si mai am inca 2 ani de facultate cand pot primi somaj? va rog sa-mi raspundeti (vezi toată discuția)