avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical și demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical și demisia

Bună ziua, ultima zi de lucru trebuia sa fie 16 iulie. Din păcate am avut concediu medical pana pe de pe 13 pana pe 18 iulie 7 zile (5 lucrătoare). Preavizul se prelungește cu zilele de concediu plus cele 3 zile pe care trebuia sa le lucrez pana pe 16 sau doar cu numărul de zile de medical? Îmi puteți spune când va fi ultima zi?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 13 Iulie 2018
- se prelungeste cu 3 zile lucrătoare
Se prelungeste doar cu 3 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Decizie de preaviz - contestare george_efrem george_efrem Buna ziua, Va rog sa imi spuneti cum trebuie contestata decizia de preaviz de concediere formulata de firma la care lucrez: Am primit o nota de preaviz in ... (vezi toată discuția)
Demisie felisana felisana Daca eu imi dau demisia de la firma la care lucrez, eu mai trebuie sa stau 15 zile calendaristice care constituie preavizul. intrebarea mea este daca eu sa ... (vezi toată discuția)