avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Instrainare talon expirata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Instrainare talon expirata

Buna ziua, am programare sa imi inmatriculez masina la politie, dar au trecut deja 30 de zile (vor fi trecute 20 de zile, in data programata). Asiguratorul nu vrea sa imi accepte talonul, din acest motiv, si nu pot sa fac o asigurare pentru inmatriculare. Cum procedez in acest caz?

(Conform rubricii 5: [ link extern ] )
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2018
WStefan, utilizator

Alte discuții în legătură

Am cumparat auto fara certificat fiscal djmar1u5 djmar1u5 Buna ziua ... am cumparat de curand un auto pe baza de contract v/c . am primit cartea masinii certificat de inmatriculare . Proprietarul care apare pe cartea ... (vezi toată discuția)
Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...? tio_vali tio_vali buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... ... (vezi toată discuția)
Masina cu 2 proprietari? se poate? blonndy_m blonndy_m Buna ziua! eu si iubitul meu vrem sa ne luam o masina si as vrea sa stiu daca putem fi trecuti amandoi ca si proprietari. mentionez ca nu suntem ... (vezi toată discuția)