avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate despăgubire masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

despăgubire masina

Bună seara! În urmă cu două luni am cumparat o masina adusă din Germania,de la o persoana fizică. De o saptamana am probleme cu ea si am fost nevoit sa-i fac unele reparatii si sa ii schimb si motorul. Suma totală a fost una cosiderabila. Se poate sa fiu despăgubit de vanzator?
Numai daca puteti dovedi ca ati luat masina cu defectiunile respective si v-a vandut-o ca fiind fara defectiuni
Numai daca puteti dovedi ca ati luat masina cu defectiunile respective si v-a vandut-o ca fiind fara defectiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Ajutor. masina second cu posibile acte false doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)