avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Calcul chirie in bloc ANL
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Calcul chirie in bloc ANL

Care este modalitatea de calcul a chiriilor in blocurile ANL pentru tineri cu varsta pana in 35 ani avand in vedere ultimele modificari ale legii ANL 152/1998. luand in calcul venitul membrilor familiei pe ultimele 12 luni?? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl cu chirie, ce se intampla in caz de divort? kirakiralina kirakiralina Am primit prin ANL o locuinta cu chirie, pt tineri pana in 35 de ani. Titularul contractului de inchiriere sunt eu, sotul e trecut la membrii familiei care ... (vezi toată discuția)