Buna ziua.Joi in data de 12.07.2018 am fost implicat intr-un accident.Mentionez ca vina a fost a mea,nu sunt victime si împreună cu celalalt sofer implicat am completat constatarea amiabilă împreună cu schița accidentului si i-am oferit copie după talon,asigurare,permis si buletin.
Întrebarea mea este urmatoarea : daca i-am oferit toate actele necesare pentru a primi despăgubiri de la firma de asigurare mai este nevoie ca eu sa fiu prezent la constatare? Trebuie să sun pentru programare sau ceva ?
Intreb toate astea pentru ca e prima data cand pățesc asa ceva si informatiile de pe internet sunt foarte împărțite plus de asta as dori sa imi bag masina cat mai repede in service ( pe banii mei,normal)
Multumesc.
Este posibil ca sa fiti chemat la societatea de asigurare cu autoturismul dvs. care a fost implicat in accident. Cu aceasta ocazie inspectorul de daune va constata si avariile produse autotrismului dvs., nu pentru a va despagubi, ci pentru stabilirea concordantei dintre avariile celor doua autoturisme si stabilirea daca accidentul de circulatie s-a produs in modul declarat de catre conducatorii autoturismelor.
ing. Ioan Ciobanu