avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare cheltuieli medicale efectuate in UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare cheltuieli medicale efectuate in UE

Cum pot obtine rambursarea cheltuielilor medicale efectuate in Bulgaria in regim de urgenta. Copilull a fost lovit la cap si a necesitat interventie chirurgicala si tomograf. Toate interventiile au fost efectuate de o clinica privata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 15 Iulie 2018
Prezentati documentele medicale si facturile la Casa de asigurari de sanatate din judetul dvs.
Rambursarea cheltuielilor medicale in U.E.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am facut o asigurare de calatorie pentru mine si sotul meu. sotul ... mihaelasoltinschi mihaelasoltinschi Am facut o asigurare de calatorie pentru mine si sotul meu. Sotul meu a avut o problema de sanatate care a necesitat o interventie chirurgicala de urgență. ... (vezi toată discuția)
Card de sănătate european Gavrila 1 Gavrila 1 Am fost în concediu în Bulgaria și în ultima zi m am înecat cu o bucata de carne și cei de la recepția hotelului au sunat la salvare. Au venit cei de ... (vezi toată discuția)
Accident grav, medici superficiali si incompetenti amotida amotida Am avut un accident rutier, ne-a lovit o alta masina pierduta de sub control de un sofer beat, 5 persoane in masina mea. Urmari: -Eu (sofer) am suferit ... (vezi toată discuția)