avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am facut o asigurare de calatorie pentru mine si sotul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am facut o asigurare de calatorie pentru mine si sotul meu. Sotul ...

Am facut o asigurare de calatorie pentru mine si sotul meu. Sotul meu a avut o problema de sanatate care a necesitat o interventie chirurgicala de urgență. Am anuntat la numarul de telefon evenimentul. Ni s-a spus să așteptam telefonul lor dar au spus că nu au in zona respectivă clinici partenere. Am mers la Spitalul de Urgență a fost internat și operat. Am achitat spitalizarea. Am trimis factura de plată și alte documente medicale pe care le-am primit la externare. Ne-au spus vor face rambursarea cheltuielilor la intoarcerea in țară. Acum pretind diferite documente medicale cum ar fi fișa medicală de la medicul de familie respectiv istoricul medical de când s-a înscris la medicul de familie invocând fel și de motive. Vă rog să mă îndrumați cum să procedez. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: mihaelasoltinschi , utilizator 21:34, 24 Noiembrie 2023
Verificați contractul de asigurare, și vedeți ce clauze ați semnat.
Trebuie să știți că asiguratorii pun niște clauze (medicale) la asigurările de viață, care să-i scape (să se sustragă) de la plata despăgubirii clienților.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
Dapix, utilizator
Multumesc pentru mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire [editat] ionuthau ionuthau buna ziua iar revin cu aceasi intrebare chiar nu se poate face nimic chiar nu exista castig de cauza am o polita de sanatate la [EDITAT] in colaborare cu ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in germania fasolica fasolica Buna seara! V-as ruga sa ma lamuriti in problema pe care o am !. Sotul meu a plecat la lucru in germania , cu contract de munca, in luna august pentru o ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli medicale efectuate in ue andreib andreib Cum pot obtine rambursarea cheltuielilor medicale efectuate in Bulgaria in regim de urgenta. Copilull a fost lovit la cap si a necesitat interventie ... (vezi toată discuția)