avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Drepturile omului in Europa?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Drepturile omului in Europa?

Bună seara,

Îmi doresc să aflu cât mai multe informații despre drepturile omului în Europa, pentru întocmirea unui referat cu același titlu, Îmi poate oferi cineva câteva surse bibliografice despre acest subiect sau câteva informații clare și precise pentru a mă ghida în realizarea referatului ce îmi este necesar la un interviu:

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Luiza Andreea , utilizator 13:37, 16 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Studiati Convenția pentru apărarea Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale, cunoscută și sub denumirea de Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviu cetateni romana Ba10 Ba10 Salutare , sunt programat la interviu pt acordarea cetateniei Romana . Daca stie cineva cum sa desfasoara (daca e greu sau nu :))) ce fel de intrebari se pun ? ... (vezi toată discuția)
Prcoedura implementare decizii cedo icer84 icer84 Buna ziua! M-ar interesa sa aflu care este procedura de implementare a hotararilor definitive stabilite de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cazul ... (vezi toată discuția)
Aderarea la ue - drepturile omului Fatima_Miriam Fatima_Miriam Buna seara, As dori sa imi comunicati va rog cum as putea sa gasesc documentele ratificate de RO dupa aderarea la UE privind drepturile omului? ... (vezi toată discuția)