avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am împrumutat cuiva o sumă de bani și nu vrea să ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am împrumutat cuiva o sumă de bani și nu vrea să mi-i dea înapoi. Nu am ca dovadă decât niște mesaje, ce șanse sunt să-i recuperez?

Bună ziua!am dat cuiva o suma de bani imprumut și acum nu vrea sa mi-i mai dea, nu am nici un act făcut cu persoana, am doar niște mesaje din care reiese clar k are sa-mi dea bani.Ce șanse sunt sa-i recuperez?ce-as putea face?va mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 17:32, 19 August 2018
Sunt o gramada de avocati tineri, fara clienti, care ar putea sa va asigure asistenta si reprezentare fara plata vreunui onorariu in avans, ci doar plata onorariului conditionata de recuperarea cu succes a banilor. II gasiti aici pe avocatnet.ro

Adrian Sulea a scris:

Inregistrati toate convorbirile.

Buna ziua.
O convorbire telefonica inregistrata fara a se aduce la cunostinta celeilalte persoane cu care se vorbeste, poate fi acceptata ca dovada intr-o instanta ?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 August 2018
alinz, utilizator
Buna ziua "Mihaelamiha01".

Referitor la
@
"O convorbire telefonica inregistrata fara a se aduce la cunostinta celeilalte persoane cu care se vorbeste, poate fi acceptata ca dovada intr-o instanta ?" :

Da.

Cu conditia respectarii legislatiei romane in vigoare (inclusiv normele de aplicare ale legilor specifice, emise).

Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata yahoo? Brigid Brigid Bun gasit. Am ajuns aici cautand pe internet informatii din care sa imi dau seama de temeiul legal de a da in judecata Yahoo. Iata despre ce este vorba. In ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati prin western union si neinapoiati Medic_Aly Medic_Aly Buna ziua. As avea nevoie de un sfat informal. Am imprumutat unei persoane bani (euro si lire sterline) pe parcursul a 2-3 ani in 5 transe. Mi-a promis ca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare convorbire telefonica RobuAncuta RobuAncuta Buna ziua! As avea nevoie sa obtin inregistrarea unei convorbiri telefonice intre mine si o alta persoana fizica de la operatorul de telefonie mobila (Orange). ... (vezi toată discuția)