avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare cerere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare cerere

Buna seara! Am depus cerere pentru reluarea activitatii din concediu crestere copil cu data de 20.08.18(are copilul 1an si 5 luni). Din motive care au intervenit nu ma mai pot intoarce atunci si asi vrea sa stiu daca pot sa anulez cererea.Tin sa mentionez ca nu am primit decizia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:33, 17 Iulie 2018
bineinteles ca poti sa retragi cererea.
trimite-o cat mai repede pana nu primesti decizia.
Vorbiti cu angajatorul sa nu o ia in considerare , in caz contrar va trebui sa depuneti o noua cerere de acordare a CCC ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere din ccc in momentul de fata sunt in concediu pt cresterea copilului timp de 2 ani.as dori sa stiu daca ma pot intoarce mai repede la munca.adica atunci cand copilul va ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa ccc florinf69 florinf69 Buna seara, Sotia a fost in CCC pana la data de 18.03.2020, adica 1an si 11 luni, dar ea stia ca are 2 ani de concediu, adica pana pe 18.04.2020. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului krystyna27 krystyna27 buna! as avea si eu o nelamurire: momentan sunt in concediu pentru cresterea copilului de pana la 2 ani. mai am de stat in concediu cam 2 luni si ma intorc la ... (vezi toată discuția)