Buna ziua, angajatorul mi-a retinut din salariul ultimelor 6 luni poprirea dar nu a livrat banii retinuti catre executor . In ce situatie ma aflu defapt? Mi se poate debloca cardul de salariu aferent bancii? Multumesc.
Buna ziua!
Daca angajatorul a retinut sumele de bani supuse popririi in intregime, acesta are obligatia de a le vira catre executor pentru ca mai apoi sa vi se poata emite adresa de ridicare a popririi de executor. Acesta insa nu va ridica poprirea decat dupa ce angajatorul comunica ca a retinut ori vireaza banii in contul indicat de executor. Este insa nejustificat sa pastreze banii daca suma executata este retinuta. Daca stiti ca toata suma a fost retinuta, faceti o adresa la executor, atasati dovezi ca vi s-au retinut banii si solicitati ridicarea popririi.
Datorie banca
nicol-dd
Buna ziua, am o cunostinta care are o datorie la o banca ajungandu-se la executie. Banca la care I se vireaza drepturile salariale I-a blocat cardul lasand sa ... (vezi toată discuția)
Proprire salar
danuta2002
Buna ziua.Un executor a infiintat o proprire pe salariul meu in cuantun de 1/3 din salariu. Totodata a trimis o adresa de blocare a contului bancar in care mi ... (vezi toată discuția)