Buna ziua!
sunt divortata si am doi copii 12 respectiv 22 ani.
in urma divortului tatal plateste pensie alimentara,atat celui mic cat si celui mare ,copilul cel mare a frecventat o sc postliceala.Au fost depuse acte la serviciul personal al fostului sot pentru a demonstra ca face acea scoala .
Copilul cel mare a primit (inca primeste) pensie,desi pe acele acte scrie ca acel curs a fost de 1 an jumatate.
Noi am vazut, ca inca primeste ,dar am considerat ca este consimtit de tata sa-i mai dea inca pensiea.Problema este ca azi am fost sunata de la serviciul personal al fostului sot sa il roage pe copil ,sa treaca pt a da o declaratie prin care solicita oprirea plati acelei pensii din data ...
Este corect?
Nu trebuia sa se opreasca acea plata in momentul expirarii actului adus de copil?
Va multumesc!
Buna ziua,
Scoala putea sa se prelungeasca peste durata initiala, din diverse motive, iar angajatorul nu avea de unde sa le cunoasca.Nu este nimic ilegal si incorect sa ceara aceasta declaratie pentru a se acoperi de o eventuala cerere de validare a popririi.
Buna seara!
Multumesc pt raspuns!
Totusi pe hartia depusa atunci era trecuta durata cursului.
Eu vad vina din partea celor de la personalul firmei si chiar a tatalui care nu a facut sesizarea la timp,doar se vede clar pe fluturas.
Exista posibilitatea de al da pe copil in judecata, pentru restituirea banilor?
Multumesc!
Deducere salariu
iriss01
Buna seara. Sunt salariata din luna septembrie a.c. , sunt divortata si am un copil in intretinere care nu primeste pensie de la tatal sau. Am facut o cerere ... (vezi toată discuția)