avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... drept de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

drept de sedere

cum pot sa ma casatoresc cu un cetatean marocan care are doar pasaport marocan in teritoriul Spaniei? eu am doi copilasi cu el,va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: ilhamilies , utilizator 00:21, 18 Iulie 2018
Buna ziua,
Trebuie formulata cerere de acordare drept de sedere la Serviciul Imigrari.
[ link extern ]
este posibil ca ambasada romana din Spania sa ii dea acest permis de sedere in UE,chiar daca are doar pasaport marocan?va multumesc pentru raspuns
este posibil ca ambasada romana din Spania sa ii dea acest permis de sedere in UE,chiar daca are doar pasaport marocan?va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un marocan in spania ilhamilies ilhamilies Buna ziua,eu sunt romanca am doi copii mici cu cetatean marocan care are doar pasaport marocan,stam de cateva zile in Spania si vrem sa ne casatorim,cum putem ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere in italia, expirat Irina39 Irina39 Buna seara! As dori o informatie daca se poate! Viitorul meu sot este de origine marocana si a fost resident in Italia din 2010 pana ieri cand ia fost retras ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean non ue SPESebastian SPESebastian Buna ziua, Incerc sa gasesc ceva detalii in legatura cu \\"problema mea\\" Urmeaza sa ma casatoresc cu o cetateanca a Republicii Belarusia; Vom Face nunta ... (vezi toată discuția)