avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende 2018
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende 2018

Buna ziua,
As dori sa imi spuneti daca se poate distribui dividende trimestrial in situatia in care societatea pana in anul 2017 a fost platitoare de impozit pe profit si a avut pierderi (care nu au fost recuperate). In anul 2018 in primul semestru are profit. Eu stiam ca mai intai se acopera pierderile anilor precedenti, dar acum daca este microintreprindere societatea se supune acelorasi conditii ? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 17 Iulie 2018
ameliee, utilizator
Cel mai recent răspuns: ameliee , utilizator 14:49, 18 Iulie 2018
Da, la fel si acum cand este microintreprindere.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere de microintreprindere andy.m.i. andy.m.i. Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am urmatoarea speta. Societatea era platitoare de impozit pe profit si a inregistrat pierdere in 2012. In ianuarie ... (vezi toată discuția)
Pierdere contabila microintreprindere simina_anca simina_anca Pana in 2009 societatea a fost platitoate de impozit microintreprindere, in 2010 platitoare de impozit pe profit, in 2011 din nou microintreprindere. In 2009 ... (vezi toată discuția)
Dividende mimi_bc mimi_bc Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. Estimez ca in anul 2011 societatea va incheia cu profit. Am drepul de a da dividende? sau mai ... (vezi toată discuția)