avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere minor

Buna seara!
Daca se poate o lamurire cu privire la ce inseamna aceasta solutie intrun proces deschis pentru majorarea pensiei de intretinere minor : "Pronunţarea hotărârii se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Cu cale de atac odată cu fondul. "
Mentionez ca procesul se desfasoara in alta localitate decat aceea in care domiciliez.

Multumesc anticipat.
O seara buna!
Cel mai recent răspuns: AndinBMA , utilizator 00:32, 18 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
S-a amanat pronuntarea si sentinta o veti gasi pe net sau la arhiva instantei.
Probabil este vorba despre pronuntarea asupra unei exceptii.
In consecinta nu voi primi nimic in plic, la domiciliu? Avand in vedere ca se stabileste o suma care o am de platit, nu ar fi legal sa fiu instiintat? Nu sa caut prin arhive sau net. Am o amarata de pensie medicala si mai lucrez cu 4 ore la privat. 'Exceptia' asta nu-mi suna bine.

Va multumesc pentru raspuns.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
S-a amanat pronuntarea si sentinta o veti gasi pe net sau la arhiva instantei.
Probabil este vorba despre pronuntarea asupra unei exceptii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara .ce inseamna amână pronunţarea în cauză la data ... bodisin bodisin Buna seara .Ce inseamna Amână pronunţarea în cauză la data de 29. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntarea in cazul unui proces Korneliu Korneliu de cate ori se poate amana pronuntarea in cazul unui proces de granituire in care expertul mentionat de instanata a demonstrat ce am cerut? Pare simplu ... (vezi toată discuția)
Amână pronunţarea în cauză la data de 12.10.2022. pronunţată ... nedelcu.elena71@yahoo.com nedelcu.elena71@yahoo.com Amână pronunţarea în cauză la data de 12.10.2022. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi, 27.09.2022. ... (vezi toată discuția)