avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara .Ce inseamna Amână pronunţarea în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara .Ce inseamna Amână pronunţarea în cauză la data ...

Buna seara .Ce inseamna Amână pronunţarea în cauză la data de 29. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, azi,Azi urma sa se discute exceptiile propuse de mine .Ce pot intelege ca nu m-am prezentat.vA ROG UN RASPUNS !
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:04, 15 Martie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Inseamna ca acel complet va pronunta o sentinta la data de ... si ea nu se va citi in sala ci va fi gasita la arhiva.
O veti gasi si pe internet.
Nu va speriati daca o asemena postare va apare de mai multe ori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere minor AndinBMA AndinBMA Buna seara! Daca se poate o lamurire cu privire la ce inseamna aceasta solutie intrun proces deschis pentru majorarea pensiei de intretinere minor : ... (vezi toată discuția)
Contencios, geo-vem geo-vem Am avut o cerere in justitie pe noul cod de proc. civila in incheiere se spune, \\" prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna ? AlexGM AlexGM E un proces civil, la care cred ca s-a terminat. Contestasem un proces verbal al Politiei Rutiere. Asteptam ca pronuntarea sa vina prin posta, numai ca vad ca ... (vezi toată discuția)