avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza reziliere contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza reziliere contract comodat

Buna ziua, am dreptul sa introduc o clauza de reziliere intr-un contract de comodat pt bun imobil, valabila pentru ambele parti (adica sa poata fi invocata de oricare dintre cei doi) si care sa poata avea efect in sa zicem 5 zile?
Ar fi contrar noului cod civil?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: shomescu , utilizator 12:22, 18 Iulie 2018
Buna seara,
Contractul este legea partilor.
In privinta prevederilor strict legale ale contractului de comodat studiati art. 2146 – 2157 din Codul Civil
Buna ziua,

Am citit anterior acele articole din CC. Intrebarea mea ramane aceeasi: am dreptul sa introduc o clauza in contract ca ambele parti pot rezilia contractul la cerere fara un motiv?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am incheiat un contract de comodat pentru un teren si acum doresc ... George Costea George Costea Am incheiat un contract de comodat pentru un teren si acum doresc sa vand acest teren. Se poate rezilia acel contract inainte de termen mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Model contract inchiriere remorca fireman_mil fireman_mil vreau sa inchiriez cateva remorci de 750 kg si as dori un model de contract de inchiriere remorci multumesc anticipat pentru ajutor (vezi toată discuția)
Contract dare in folosinta echipamente andreeaoradea andreeaoradea Buna ziua, am achizitionat printr-un ong tablete pe care as dori sa le dau unor copii fara posibilitati pentru a le folosi in procesul educativ online. As ... (vezi toată discuția)