avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am incheiat un contract de comodat pentru un teren si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am incheiat un contract de comodat pentru un teren si acum doresc ...

Am incheiat un contract de comodat pentru un teren si acum doresc sa vand acest teren. Se poate rezilia acel contract inainte de termen mentionez ca in contract apare aceste stipulat art.2146 si 2157 din codul civil. Ce pasi legali trebuiesc urmati pentru anularea lui.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andrada Anghel-Banciu , Avocat 21:38, 13 Ianuarie 2025
Bună seara! Răspunsul la întrebarea dumneavoastră ar trebui sa se regăsească în cuprinsul contractului. Citiți cu atenție toate clauzele pentru a vedea dacă se specifica ceva legat de denunțare unilaterala sau reziliere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza reziliere contract comodat shomescu shomescu Buna ziua, am dreptul sa introduc o clauza de reziliere intr-un contract de comodat pt bun imobil, valabila pentru ambele parti (adica sa poata fi invocata de ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)