avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respectare Contract Colectiv de Muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respectare Contract Colectiv de Muncă

Bună ziua. În cadrul instituției noastre s-a semnat un CCMI. Din păcate angajatorul, împreună cu șefa de la HR și consilierul juridic refuză să acorde salariaților drepturi câștigate prin acest Contract Colectiv, cum ar fi: tichete de masă, tichete cadou, ajutor înmormântare, invocând lipsa banilor. Sindicatul nostru dorește să acționeze în judecată angajatorul. Credeți că vom avea vreo șansă să câștigăm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 18 Iulie 2018
Nimeni nu are cum sa va spuna exact ce sanse aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz angajator tichete de masa ionelmic ionelmic Buna ziua, va rog sa ma informati daca o societate comerciala acorda angajatilor tichete de masa si unei persoane i se refuza acest drept pe motiv ca a refuzat ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou oferite pentru alte destinatii (ziua companiei) AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Angajatorul doreste sa acorde salariatilor tichete cadou cu ocaziua aniversarii zilei companiei, in limita a 5% din fondul de salarii. Acest ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate lamuri, se impoziteaza tichetele cadou? danielaM1975 danielaM1975 Sunt institutor la o scoala din sect. 3. De sarbatori am primit 14 bonuri cadou in valoare totala de 7 mil., emise de Lic. Decebal. Nu stiu din care motiv am ... (vezi toată discuția)