avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata dupa Notificarea de incetare a c.i.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata dupa Notificarea de incetare a c.i.m.

Buna ziua,
Doresc sa intreb daca, dupa ce am dat angajatorului Notificarea de incetare find in perioada de proba (acele 90 zile, avand semnat un contract de munca pe perioada nedeterminata) , mai am de primit si alti bani, in sensul ca ieri am primit normal salariul care mi se cuvine, iar astazi (a doua zi) i-am dat Notificarea scrisa, deci. mai am dreptul si la alte sume cuvenite sau doar atat (tin sa precizez ca nu mi-am luat vreo zi libera ori vreun concediu) si alti bani nu am primit dupa notificarea scrisa.
Va multumesc si astept raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 18 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca salariul se plateste la data stabilita in contractul individual de munca, in contractul colectiv de munca aplicabil sau in regulamentul intern, dupa caz.

Legea nu face distinctie in ceea ce priveste plata salariului in cazul incetarii raportului de munca...prin urmare, angajatorul este indreptatit sa va plateasca drepturile salariale aferente pana la data incetarii c.i.m. la data stabilita in c.i.m. pentru plata salariului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de proba carmenali carmenali Buna seara. Intrebarea mea este : daca eu sunt in perioada de proba si vreau sa imi dau demisia primesc in momentul in care prezint notificarea de demisie ... (vezi toată discuția)
Incetare activitate prin demisie dorintanase2005 dorintanase2005 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoare situatie: Am un contract de munca pe incheiat pe perioada nedeterminata cu preaviz de 20 zile,dar ... (vezi toată discuția)
Concedierea in perioada de proba ralucyb ralucyb Buna ziua! Am si eu o nelamurire, am fost concediata in perioada de proba printr-o simpla notificare fara nici o justificare, intrebarea mea este nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)