avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura

Buna ziua....am fata la mine prin hotarare judecatoreasca...si am custodie comuna cu tatal fetei...la mine urmeaza sa plec in anglia si vreau sa las fata in grija bunicii....as dorii sa stiu....care sunt demersurile....trebuie sa fac o procura notariala si daca da...trebuie sa fie deacord si tatal...?
Cel mai recent răspuns: gyongyi1994 , utilizator 14:34, 18 Iulie 2018
Minorul se incredinteaza unuia dintre parinti, nu bunicilor...asadar tatal poate contesta in instanta stabilirea domiciliului, in sensul schimabrii acestuia.
Dar pe tatal.nu il intereseaza copilul....si vroiam ca bunica sa aiba impiternicire in cazul.in care pateste copilul.ceva...daca are nevoie de ingrijire medicala etc...tatal nu o vrea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locuintei minorului in strainatate danielafelicia danielafelicia Am o rugaminte daca ma puteti ajuta. Am divortat in urma cu cativa ani, am o fetita de 9 ani care a ramas la mama , dar avem custodie comuna ii platesc Pensie ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice de familie Mari44 Mari44 BUNA ZIUA!! AM O FIICA IN VARSTA 26 ANI.,CARE LA RANDUL SAU ARE DOUA FIICE DIN DOUA FIICA CEA MARE CARE ESTE CU EX SOTUL ARE 6 ANI CEA MICA 6 LUNI CU ACTUALUL ... (vezi toată discuția)
Tutore sau procura Mickey 1998 Mickey 1998 Buna ziua ! Ma numesc Eugen , am 24 de ani si am o relatie cu o fata de 16 ani . Cum a-si putea obtine tutela pentru a putea avea grija de ea sau chiar ... (vezi toată discuția)