avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand voi primi somajul?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand voi primi somajul?

Buna ziua!
Sunt absolvent de liceu si mi-am depus dosarul pentru indemnizatia de somaj pe data de 13 iunie, mi s-a spus sa revin pe 25 iulie pentru a pune viza. Acum, intrebarea mea este daca voi primi banii luna aceasta, inainte sau dupa punerea vizei sau abia de luna viitoare? Si daca imi poate spune cineva in ce consta punerea vizei, pentru ca nu am primit astfel de informatii de nicaieri.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj koki koki Buna ziua . am si eu o intrebare la D-vs ...Pe data de 3 -06 -2010 am depus dosarul pt somaj .pe data de 21 iulie trebuie sa ma duc la punerea vizei si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj; ultima viza flaviutzza flaviutzza buna seara. sunt in somaj si luna viitoare s incheie cele 6 luni de acordare. Data stabilirii dreptului de indemnizatie pentru somaj a fost 15.07.2010 iar in ... (vezi toată discuția)
Somaj Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua.Am depus cererea de acordare a indemnizatiei de somaj pe 29.07.2015, mentionez ca prima viza trebuie sa o pun pe 27.08.2015. Care sunt lunile in care ... (vezi toată discuția)