avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisioane incasate la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisioane incasate la negru

Buna ziua,

Ma aflu in situatia in care pe perioada in care am fost angajata in cadrul unei companii am fost remunerata cu un salariu fix trecut pe cartea de munca, insa in tot acest timp am incasat lunar si comisioane ce nu au fost inregistrate, acestea fiind platite la negru.
As dori sa imi spuneti, va rog, ce riscuri exista pentru mine ca fost angajat, in cazul unei posibile reclamatii la ANAF.
Mentionez ca intentionez sa fac reclamatie la ITM si ANAF, intrucat ultimul salariu nu mi-a fost platit de catre companie. De asemenea doresc ca acest angajator sa nu mai perpetueze situatia si cu alti angajati.

Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Comisioane incasate la negru IulyaF IulyaF Buna ziua, Ma aflu in situatia in care pe perioada in care am fost angajata in cadrul unei companii am fost remunerata cu un salariu fix trecut pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Mi se propune sa-mi infiintez un srl cu obiect de activitate de consultanta. Alcarada99 Alcarada99 Buna ziua. Situatie in care ma aflu este urmatoarea: Lucrez intr-o companie unde sunt salariat full time si incasez un salariu fix si alte beneficii precum ... (vezi toată discuția)
Concediere relativa Martynez_alex Martynez_alex Buna seara, as dori sa va rog frumos dupa ce veti citi aceste randuri sa ma indrumati intr-un fel, multumesc anticipat. Sunt o persoana care a avut un ... (vezi toată discuția)