avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mi se propune sa-mi infiintez un srl cu obiect de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mi se propune sa-mi infiintez un srl cu obiect de activitate de consultanta.

Buna ziua.
Situatie in care ma aflu este urmatoarea:
Lucrez intr-o companie unde sunt salariat full time si incasez un salariu fix si alte beneficii precum auto, laptop, telefon, etc.
Mi se propune sa mi infiintez un srl cu obiect de activitate de consultanta, astfel ca, comisioanele aferente vanzarilor din cadrul firmei unde sunt salariat sa le primesc in firma unde sunt asociat unic si administrator. Exista vreo interdicitie, sau ceva care nu ar fi ok in acest caz? Stiu ca, comisioanele incasate le pot scoate sub forma de dividente o data la 3 luni. Mentionez ca atat salariul cat si comisioanele care urmeaza sa le incasez pe firma pot ajunge la 10.000 euro lunar (daca are vreo relevanta)
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 14 Octombrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:11, 14 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Puteti infinta o societate cu raspundere limitata, pentru a derula activitati de consultanta,daca sunteti abilitat in acel domeniu de activitate pentru a oferi acea forma de consultanta.(unele forme de consultanta presupun a avea o anumita pregatire profesionala).

Aveti in vedere procedurile de implementare GDPR, daca prelucrati date personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl nou infiintat: cand as putea beneficia de banii castigati in septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie 2020? iMozzie iMozzie Buna ziua, Recent am infiintat un SRL avand codul caen 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe. Momentan nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Vreau sa incep sa vand haine online. imi puteti spune ce trebuie ... Teodoramariaa Teodoramariaa Vreau sa incep sa vand haine online. Imi puteti spune ce trebuie sa fac exact ca sa fie totul facut legal? Din ce am inteles din cautarile pe internet trebuie ... (vezi toată discuția)
Cont business - nevoie de firma? AlbertoMitroi AlbertoMitroi Salutare, am si eu o nelamurire, daca vreau sa folosesc whatsapp, facebook, Instagram business, am nevoie de o firma? Vreau sa vand niste ornamente de gradina ... (vezi toată discuția)