avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

Bună ziua. Sunt în perioada de preaviz, dar în același timp timp și în stimulent de inerție. Angajatorul poate să mă dea afară în această perioadă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 18 Iulie 2018
OUG 111/2010
art. 25
......
(2) Este interzis angajatorului să dispună încetarea raporturilor de muncă sau de serviciu în cazul:
....
b) salariatei/salariatului care se află în plata stimulentului de inserție prevăzut la art. 7.
(3) Interdicția prevăzută la alin. (2) se extinde, o singură dată, cu 6 luni, după revenirea definitivă a salariatei/salariatului în unitate.
(4) Prevederile alin. (2) și (3) nu se aplică în cazul concedierii pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizării judiciare sau a falimentului angajatorului, în condițiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie Patric123 Patric123 Ce lege protejeaza angatul care primeste stimulent de insertie. Ati spus mai devreme ca nu toate fi concediat angajatul ce ia stimulent de insertie. Care e ... (vezi toată discuția)
Concediere dupa revenirea din ccc AncaPlatschek AncaPlatschek Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem o angajata, reintoarsa din Concediu Ingrijire Copil mai repede de 1 an. In urma reorganizarii societatii, d-nei i s-a ... (vezi toată discuția)
Interzicere concediere pe perioada platii stimulentului de insertie Dragos Dimitrescu Dragos Dimitrescu Buna ziua, Care este termenul pana la care o salariata care beneficiaza de plata stimulentului de insertie nu poate fi concediata? (vezi toată discuția)