avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E obligatoriu sa trec Cnp-ul pe factura la o firma de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E obligatoriu sa trec Cnp-ul pe factura la o firma de prestari servicii?

Buna ziua,

Am o firma infiintata de putin timp, in care eu sunt singurul angajat si care se ocupa de servicii specializate de curatenie cu maxim 10-20 clienti pe luna...75% fiind persoane fizice pe facturile carora le-am scris pana acum Cnp-urile.
Acum cu acordul de colectare a datelor personale nu stiu ce sa fac, SA MAI TREC CNP-UL PE FACTURA si sa ii pun pe clienti sa semneze ca sunt de acord sa-mi furnizeze Cnp-ul pentru completarea facturii sau SA SCRIU FACTURILE FARA A MAI TRECE CNP-ul?
Din pacate contabila mea nu a reusit sa ma lamureasca spunand ca nu stie sigur cum trebuie procedat.
Va multumesc anticipat.
O zi buna!

Ultima modificare: Miercuri, 18 Iulie 2018
Andreescuu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cnp obligatoriu sau nu pe facturi - la p.f.a. staycu staycu Buna ziua, Am citit pe site-ul AvocatNet ca nu este obligatoriu sa treci CNP-ul clientului pe factura emisa. Articolul este din 2016. S-a modificat aceasta ... (vezi toată discuția)
Cnp-ul la emiterea unei facturi? robicoco robicoco Mai este obligatoriu CNP-ul la emiterea unei facturi? (vezi toată discuția)
Cnp pt cumparaturi online?? Chipette Chipette buna seara, as avea o intrebare,care ma tot macina de cateva zile. obisnuiesc sa cumpar f mult online,mi se pare foarte practic si rapid,si nu am foarte mult ... (vezi toată discuția)