avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii ocupare post asistent universitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii ocupare post asistent universitar

Bună ziua! Dacă doresc să devin asistent universitar în cadrul unei facultăți, este obligatoriu să fi urmat toți anii de studiu la facultatea respectivă? În primul an, am fost înmatriculată la o altă facultate din cadrul universității, întrucât nu am fost admisă la cea pe care mi-o doream, dar am depus o cerere de transfer începând din anul 2. Va avea vreo relevantà? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 19 Iulie 2018
Singura conditie care trebuie indeplinita este aceea de a fi inscrisa la studiile de doctorat pe domeniul pe care vreti sa va angajati. O a doua conditie este ca universitatea sa scoata la concurs un post vacant de asistent universitar, iar dvs sa va inscrieti la concursul organizat pentru ocuparea acelui post vacant.
Nu are relevanta unde ati absolvit facultatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Legea functionar public poiata lucian poiata lucian in cat timp trebuie sa se scoata la concurs , de la data cand devine vacant , postul de sef serviciu autoritate tutelara (asistenta sociala ) si ce conditii ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)