avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 CIM la acelasi angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 CIM la acelasi angajator

Buna ziua,
Lucrez intr-o Universitate. Am 2 CIM: unul ca si cadru didactic (functie de baza - 8 ore/zi), al doilea contract e pentru functia de administrator patrimoniu responsabil cu gestionarea proiectelor internationale (4 ore/zi).
De pe pozitia de cadru didactic plec in delegatii (1/ luna) pentru participari la proiecte, conferinte, alte evenimente academice.
Ce se intampla cu al doilea CIM pe durata delegatiei? Unii mi-au sugerat sa solicit concediu fara plata pentru al doilea CIM pe durata delegatiei. E normal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:15, 19 Iulie 2018
Este normala aceasta situatie , avand in vedere cumulul de functii.
Multumesc pentru raspuns. Si totusi, la acelasi angajator poti fi si in concediu si in delegatie in acelasi timp? Mai ales ca unele delegatii abordeaza ambele contracte de munca prin natura lor.
Daca acele delegatii abordeaza ambele contracte de munca prin natura lor., atunci parerea mea este ca trebuie sa figurati in delegatie pentru ambele c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament discriminatoriu Raresh_81 Raresh_81 Buna ziua, Acum cateva saptamani am fost plecat intr-o delegatie (participare la o conferinta stiintifica internationala). Mentionez ca sunt cadru didactic ... (vezi toată discuția)
Concediu medical din fondul unitatii LUMI1971 LUMI1971 Daca un cadru didactic este in concediu medical 3 zile este normal sa fie platit altcineva pe acele 3 zile, din moment ce atat CM cat si suplinirea se suporta ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Andreutza1 Andreutza1 Buna ziua! Sunt cadru didactic intr-o Universitate si ocup de asemenea o alta functie intr-o institutie bugetara. Contractele de munca sunt obtinute prin ... (vezi toată discuția)