avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rog urgent!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rog urgent!

Cum pot afla decizia luata de Instanta intr-un dosar civil daca stiu nr.dosarului si data termenului?
Cu ceva timp in urma am vazut aici ca exista o adresa unde poti intra si afla rezultatul.Am tot cautat dar nu reusesc sa gasesc acel topic.#-o

leonora
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 18:33, 4 Noiembrie 2009
Pe portal.just.ro puteti vedea in ce stadiu se afla un anumit proces atat timp cat stiti instanta de judecata, numele partilor sau numarul dosarului, nu cred ca puteti vedea si decizia.
Intrati pe portalul instantelor de judecata www.portal.just.ro
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Va multumesc mult pentru raspunsurile prompte.
O seara buna.

leonora=D>
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc daca exista o judecatorie si daca e un caz pe rol mary_maria9023 mary_maria9023 am tot cautat....exista judecatorie sau tribunal la barcea?? si cum pot afla daca exista un caz care chiar ma intereseaza?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Date necunoscute despre debitor alina_cj alina_cj Buna ziua, Am un debitor care este sub incidenta legii 85/2006 si as dori sa inscriu creanta. Ce fel de cerere trebuie depusa laORC pt a afla nr dosarului, ... (vezi toată discuția)
Urmarire dosar pe portal.just juridic dana juridic dana Buna ziua Am un dosar care se judeca pe procedura insolventei la Tribunalul Hunedoara -Sectia comerciala si contencios administrativ si fiscal. Problema ... (vezi toată discuția)