avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solicitare in instanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solicitare in instanta

Buna ziua,
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o informatie. Locuiesc cu fetita mea ( 1 an) la parintii mei de cateva luni deoarece nu ma mai inteleleg cu sotul meu. Alocatia de stat de 200 ron este incasata de catre sot care refuza sa imi dea acesti bani pentru a-i folosi la acoperirea nevoilor fetitei. Mentionez ca sotul nu are nicun venit, doar eu beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la 2 ani. As putea sa ma reprezint singura in instanta si sa cer ca , drepturile ce revin copilului, sa imi fie acordate din moment ce eu ma ocup de cresterea fetitei? Mentionez ca nu am cerut divortul in instanta..am cerut sa mergem la notar, dar nu doreste. Din lipsa de fonduri materiale toate demersurile doresc sa le fac singura, as putea sa ma reprezint ?

Va multumesc..
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:07, 19 Iulie 2018
De principiu ar trebuie sa va puteti descurca singura. Trebuie sa stiti si ca puteti formula o cerere de ajutor judiciar sub forma asistentei printr un avocat desemnat din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil de 11 ani de la statul german olariuana olariuana Sunt divortata si cu fostul sot am o fetita de 11 ani . Prin Sentinta de div.fetita mi-a fost incredintata mie pentru crestere si educatie si pensie lunara in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de sprijin alina_29 alina_29 Alocatia de sprijin se acorda si parintelui ramas singur in tara pentru cresterea copiilor? Am mers astazi la primarie sa intreb daca pot beneficia de alocatia ... (vezi toată discuția)
Decaderea mamei din drepturi sau exercitarea unica a autoritatii parintesti iustina2012 iustina2012 Buna seara! vin cu o problema delicata. am o fetita dintr-o relatie extraconjugala. de comun acord cu mama, care nu doreste sa se stie in familia ei de ... (vezi toată discuția)