avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circul cu dovadă înlocuitoare a permisului de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circul cu dovadă înlocuitoare a permisului de conducere din octombrie 2017. Pot obține certificat de grefă pentru restituire până la finalizarea anchetei?

Buna ziua, am o nelamurire , din luna octombrie 2017 merg pe dovada permisul a fost retinut pana la finalizarea anchetei de catre agentul de politie am provocat un accident cu victime fara spitalizare ( vinovatul a fost si victima adica eu ) dosarul e inca la procuror sector 6 . intrebarea mea este umatoare : pot scoate certificat de grefa pentru restituirea permisului de conducere pana la finalizarea anchetei ? sa scap de drumurile pe la parchet luna de luna
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: alexmarius , utilizator 11:09, 19 Iulie 2018
Nu, in cazul dosarelor penale se poate solicita prelungirea dreptului de circulatie in temeiul art. 111 alin. 6 din OUG 195/2002.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Va multumesc mult pentru informatie , o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulatie la procuror deutza_77 deutza_77 Buna ziua. Am avut un accident cu o victima. Mi s-a eliberat o dovada valabila 15 zile. In urma traumei, nu am mai fost in stare a conduce. Dupa 6 luni, am ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Restituirea permisului de conducere in caz de accident cu victima Flori1609 Flori1609 Buna seara! In data de 17-11-2019 am fost implicat intr un accident rutier minor (avand o victima) politistul mi a spus ca imi ia permisul de conducere si imi ... (vezi toată discuția)