avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare gestiune

Buna ziua,
Doresc sa-mi depun demisia, detin o gestiune f mare(volum).Ce ar trebui sa fac, solicit eu inventar chiar in ziua depunerii demisiei. De asemenea, gestiunea este foarte mare, este posibil sa nu existe timpul fizic pentru inventariere in perioada de 20 de zile de preaviz, imi pot face probleme.
Este posibil ca angajatorul sa nu gaseasca pana la expirarea preavizului o persoana pe care sa o angajeze.

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Demisie gestionar AngelinaAngi AngelinaAngi Buna ziua, am o nelamurire , sunt angajata pe postul de gestinar depozit (gestiune comuna formata din 5 gestionari), mi-am despus cererea de demisie cu preaviz ... (vezi toată discuția)
Gestiune Daniel Valentin Daniel Valentin Bună ziua! In prezent sunt gestionar-vânzător la un magazin de piese auto, lucrez de 8 luni de zile, astăzi mi-am depus demisia cu un preaviz de 20 zile ... (vezi toată discuția)