avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere cerere pentru modificarea unei hotarari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere cerere pentru modificarea unei hotarari

Buna ziua. Am avut un proces cu Politia pe care l-am castigat. Acestia au depus apel la Tribunal unde a fost repins. Pentru reprezentare la apel am platit avocatului onorariul care nu a fost trecut in hotararea emisa de Tribunal. Avocatul a facut cerere pentru completarea hotararii. Puteti va rog sa precizati care este termenul legal pentru depunerea acestei cereri?
Cel mai recent răspuns: karytat , utilizator 07:38, 20 Iulie 2018
Este acelasi termen in care se poate declara dupa caz apel sau recurs impotriva acelei hotarari...
Adica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanța a respins cererea pârâtei privind acordarea cheltuielilor de judecată. se mai poate face ceva în această privință? mimi7736 mimi7736 Buna ziua. In urma unui proces cu acuza de rapire internationala de minori adresat mamei,aceasta a castigat procesul,insa instanta a refuzat sa-i accepte si ... (vezi toată discuția)
Proces cu casa de pensii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: pe vechiul cod civil procesele cu casele de pensii aveau doua grade de jurisdictie,respectiv fond la tribunal si recursul la curtea de ... (vezi toată discuția)
Avocatul are datoria de a citi hotărârea judecătorească după ce este dată? Gloria S Gloria S Buna ziua, Dupa ultima infatisare la tribunal in cadrul unui proces, hotarea a ramas in pronuntare. Seara, solutia a fost postata, pe scurt, pe portalul ... (vezi toată discuția)