avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatul minoritar a decedat, cum pot suspenda ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatul minoritar a decedat, cum pot suspenda activitatea SRL?

am o societate srl unde santem 2 actionari. Capitalul este impartit in 20 de parti, eu am 19 parti iar mama o parte .Mama intre timp a decedat iar fratii sant plecati din tara de la revolutie si nu mai stim nimic de ei, eu find si administratoru societatii mentionez ca nu mai desfasor activitate din 2004 dar depun bilanturi pe o.cum as putea sa suspend activitatea pe 3 ani.ce ma sfatuiti sa fac Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pitulicea , utilizator 19:47, 4 Noiembrie 2009
In actul constitutiv este prevazut faptul ca in caz de deces societatea isi continua activitatea cu mostenitorii?
da. dar nu dau de iei
incerc sa merg in audienta la registru comertului sa le explic situatia sau sa nu mai depun bilant si sa la s-o lichideze ei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Lichidare sc vidiva vidiva buna ziua, o sc a functionat din 1995 pana in 2004 . din 2004 nu s-a mai depus nici-o declaratie si nici bilant . in 2004 nu avea datorii la stat(am verificat ... (vezi toată discuția)
Fuziune etapa a 2 a RAMONICI RAMONICI Buna ziua. In prima etapa am depus la registru proiectul de fuziune prin absorbtie pt 2 srl pe baza bilanturilor la 31.12.2009. Acum in etapa 2 trebuie sa ... (vezi toată discuția)