buna ziua,
o sc a functionat din 1995 pana in 2004 . din 2004 nu s-a mai depus nici-o declaratie si nici bilant . in 2004 nu avea datorii la stat(am verificat pe site anaf -nu este cu datorii) am verificat la reg com si apare in lichidare :bilant nedepus 2004,2005,2006,2007,2008. am fost sa intreb la reg com , dar nu mi-au dat date, sa vina actionarii .unul din actionari spune ca ar fi primit ceva prin 2007, dar a fost sfatuit ca oricum reg com va radia firma daca nu s-au depus bilanturile si mai ales ca nu sunt datorii la stat (de altfel firma nu are nici debite ,nici credite, nici cont bancar,un mic sold in casa=17,06 si o casa de marcat).
ma vad nevoita sa-i sfatuiesc sa mearga sa inchida firma la orc dar asta insemnand plata forfetarului, depunerea decl si a bilanturilor din urma, sau sa-si caute un lichidator?
va multumesc pt orice sfat
Daca s-a pronuntat deja o hotarare judecatoreasca de lichidare care este inregistrata la ORC, mergeti si depuneti la Registratura ORC o cerere de urgentare a radierii societatii. Nu este nevoie sa cautati lichidator, societatea se va radia in baza hotararii judecatoresti de dizolvare pentru nedepunderea bilanturilor la ORC, daca nu are datorii bineinteles.
Lichidare firma
Mara Ionescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)