Problema e că am auzit că polițiștii nu pot fi martori într-un proces și nu știu cum pot fi chemați să depună mărturie.
Cel mai grav e faptul că șefii ilegaliști ai Asociației noastre au mințit prin intermediul avocatului că eu aș fi votat ceva la Adunările Generale din ultimii ani, știind că am încă 2 procese pe rol prin care am cerut Nulitatea Absolută a hotărârilor Adunărilor Generale anuale, deoarece n-au fost convocați toți proprietarii, așa cum spune explicit H.G. nr.1588/2007, art. 14, alin. 5 !
Am scris judecătoarei din această speță despre faptul că au fost declarații mincinoase care puteau compromite sentința ulterioară și că trebuie să sesizeze din oficiu Parchetul, eu invocând art. 325 din NCPC:
„Bănuiala de Mărturie Mincinoasă. Dacă, din cercetare, reies bănuieli de Mărturie Mincinoasă, Instanța va încheia un proces-verbal și va sesiza organul de urmărire penală competent.”
ART.349. Mărturisirea judiciară. (1) Mărturisirea judiciară face deplină dovadă împotriva aceluia care a făcut-o, fie personal, fie prin mandatar cu procură specială.
(3) Mărturisirea judiciară nu poate fi nici revocată, afară numai dacă se face dovada că a fost urmarea unei erori de fapt scuzabile.