avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sesizare ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sesizare ITM

Buna seara,

As vrea sa stiu cum se procedeaza in legatura cu o sesizare la ITM. La fostul loc de munca ( precizez ca de saptamana precedenta nu mai lucrez acolo), nu exista geamuri.La parter este o bucatarie unde se taie ceapa si tot mirosul venea sus, la noi . Pentru asta, si pentru faptul ca nu avem geamuri si este necesar sa se aeriseasca , dadeam drumul la aerul conditionat care ne inbolnavea pe majoritatea, insa nici fara el nu puteam sta din cauza aerului imbacsit. Daca fac o sesizare la ITM o sa fiu chemata acolo? Cum este procedura?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 19 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o sa fiti chemata ... ITM-ul va merge in control la fostul angajator si va contata sau nu cele afirmate de dvs. In urma controlului, poate dispune sanctionarea contraventionala a acestuia pentru incalcarea legislatiei muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se poate face reclamatie? miros mancare locatari. KiralyOtto KiralyOtto Buna, As avea nevoie de un sfat. In blocul in care locuiesc am 4-5 vecini care pe timpul zilei permanent lasa usa deschisa de la apartament pentru a aerisii ... (vezi toată discuția)
Am la parter o brutarie smarius2000 smarius2000 De curand am cumparat un apartament la etajul 1, iar la parter am o brutarie, cum m-am grabit atunci si nu analizat toate datele, am sarit peste brutarie :( ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la aer ? aeg aeg Locuiesc la etajul 10 al unui bloc din bucuresti. Ori de cate ori vreau sa deschid ferestrele, imi invadeaza casa un aer care miroase a excremente de pisica ... (vezi toată discuția)