avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recurs proces verbal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recurs proces verbal

Polițiștii locali i-au dat amenda tatălui meu pentru ca au găsit pe câmp o hârtie cu numele lui prin gunoaie. Tatal meu plătește taxa de gunoi si locuiește departe de acel loc. Am făcut constestație pentru procesul verbal invocând 5 motive. Judecătorul a decis ca procesul verbal este corect formulat si tatăl meu trebuie sa plătească amenda. Întrebare: merita sa facem recurs/apel si sa apelam la un avocat in ideea ca vom câștiga procesul cu primăria? Menționez ca locuim într-un oraș mic (Sebes), de asta ma tem ca decizia judecătorului nu va fi una favorabilă.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2018
Emiliadaian, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de valoarea amenzii- sa nu fie mai mica decat cheltuielile de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie/apel proces verbal de contraventie Ramo72 Ramo72 Buna seara, Am primit o amenda contraventionala si as aprecia orice sfat imi puteti da. La casa sotului meu (noi locuim in alta casa) detin 3 catei. ... (vezi toată discuția)
Rovinieta ilena ilena Tatalui meu i-a expirat rovineta pe 30 octombrie 2014. Locuind la tara, s-a deplasat in oras, pe drum national in data de 05 noiembrie 2015 , data la care a si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu politistii comunitari - contestare de amenda CristinaSuciu CristinaSuciu Buna Ziua! Astazi de dimineata am luat amenda pt ca am fumat in statia de tramvai si politistului i s-a parut ca am aruncat mucul de la tigara pe jos. Mi-a ... (vezi toată discuția)