avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separare bunuri

Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate face separare de bunuri la notar, si daca in urma acesteia pot cumpara un imobil pe numele meu care ulterior nu ar putea fi luat din cauza datoriilor sotului. El a fost intr-o firma inainte sa ne casatorim si de acolo au aparaut ceva datorii si este un proces . Vrem sa ne luam o casa pe numele meu facand inainte separare de bunuri, dar ne e frica sa nu ajungem candva sa ne execute din cauza datoriilor lui....
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 18:20, 21 Iulie 2018
Alberto Kurtyan, raluk0207 a ales să fie utilizator. Asta nu înseamnă că nu are o profesie în domeniul juridic.

raluk0207, prea multă aciditate în mesaje provoacă reacții pe măsură.

Vă rog pe amândoi să încetați cu ironiile, în caz contrar începem să ștergem mesaje și e păcat de timpul dumneavoastră.
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prenuptial amuliu amuliu Buna ziua. Ma voi casatori peste cateva luni. Eu am un apartament luat prin credit ipotecar, viitorul sot are casa, bani si masini , dar toate bunurile sunt ... (vezi toată discuția)
Intentionez sa ma casatoresc si am nevoie de un sfat \"prenuptial\" draga55 draga55 Intentionez sa ma casatoresc intr un viitor apropiat si va scriu din dorinta de a fi sfatuita ,din timp, asupra ce e mai bine sa fac, pt a ma simti protejata ... (vezi toată discuția)
Pierderea proprietatii in cazul divortului mircea60n mircea60n Doresc sa ma casatoresc si apoi sa cumpar, din resurse personale, o casa ai carei proprietari sa fim amandoi . Exista posibilitatea ca in cazul in care sotia ... (vezi toată discuția)